Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

HH-13180537 kleiner.jpg

Waarom een beeldhouwwerk?

Beelden raken, ontroeren, bevragen, omdat ze mooi zijn of afgrijselijk, omdat ze je brengen naar een gevoel dat je herkent en waar je je thuis voelt of daar waar je je juist niet thuis voelt maar waar je iets mee moet. Beelden maken je open, brengen je naar je gevoel, laten je zien waar je thuis bent of wat je mist. Een huis is een plaats om je in de wereld thuis te voelen en kunst is de plek waar je hart zich thuis kan voelen.

Kunst kan momenten in je leven die niet gemakkelijk of juist super geweldig zijn een rustpunt geven. Een portret van een kind of van een ouder, een beeld voor een huwelijk of voor een begraven, een herinnering of de belofte van een nieuwe tijd kunnen een centrum krijgen met een goed beeld, dat ik graag voor je maak.

Mijn werk is een afspiegeling van wat een mens zoal mee maakt in zijn of haar leven. Grote vreugde, groot verdriet, stilte,  angst, haat, liefde; het is er allemaal.  

Wil je me nog meer op de huid zitten en zien wat er ontstaat in mijn atelier? >>>GRAAG EN IK KRIJG EEN GRATIS KUNSTPRINT!<<<

Beelden

Portretten

Portretten

Synesthesie

Synesthesie

Overlijden

Overlijden

Beelden voor Buiten

Beelden voor Buiten

Kleine Beelden

Kleine Beelden

Voor u gemaakt

Voor u gemaakt

Getuigschriften;

...'Sas, gister het portret van Bastiaan in handen gekregen. Echt super gaaf! Zo mooi! De zus van Bastiaan zei: "Heel treffend." Dank hiervoor.'...

...'Saskia, you're the best, I almost cry.'...

...Wat zijn ze mooi geworden! Veel complimenten hoor! Ik ben er heel blij mee!...

 

 

Ik vertel graag wat ik fantastisch vind aan kunst in het algemeen en beeldhouwen in het bijzonder.

Eerst even dit; mag ik jè zeggen voor ik het per ongeluk in mijn enthousiasme zomaar doe?

Filosofie; Kunst is als filosofie. Het maakt je wakker, stelt vragen, doet je verwonderen over deze wereld, dit bestaan. Heb je alles maar mis je toch iets? Vind je leven saai? Kijk eens naar een beeld! Vraag je af wat het zou kunnen zijn, wat het vertelt, wat je erbij voelt. Vaak denken we dat de werkelijkheid één ding is maar klopt dat wel? Lijkt dat beeld open? Misschien is het wel dicht. Lijkt het zacht en schitterend, misschien is het juist haarscherp en verpletterend. Kunst stelt een andere werkelijkheid naast die die je kent. Het zet je op een ander been, misschien wel het verkeerde. Het kriebelt, doet pijn, is soms wat ongemakkelijk of zelfs lomp gemaakt. Maar het kan ook liefelijk zijn en troostend. Klopt wat je ziet met wat je voelt?

Relativeren; Heel vaak kun je jouw werkelijkheid op verschillende manieren benaderen. Het half volle glas is ook half leeg. Door je bewust te zijn van de andere kant van de werkelijkheid zie je nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen, andere ingangen. En dat kan erg verhelderend zijn of verlossend of nodig. Het kan oplossingen laten zien of je laten voelen dat een uitzichtloze situatie misschien ook anders is. Of kan worden.

Begrijpen; Ik maak mijn werk omdat ik het vaak ook niet snap allemaal, mijn leven waarin zoveel gebeurt. Waarin ik me soms gevangen voel of boos of blij of heel verdrietig. Dan zoek ik naar dat precieze gevoel door een beeld te maken.

Als ik een beeld heb gemaakt dat goed is verbaast het ook mij. Dan zie ik steeds nieuwe dingen, zoals het hoort in goede kunst.

Voelen; Beelden brengen mij plezier en verwondering, ze laten mij voelen hoe het is om mens te zijn, in verdriet maar ook in blijdschap of zelfs schuchterheid.

Verbinden; Soms zie ik in een museum een armband of een beeldje van klei van een paar duizend jaar oud waarin ik de hand van de maker voor me zie terwijl hij of zij het vormt. Dat vind ik altijd heel fijn. Ik ben ook maar een mens. Zoveel mensen voor mij hebben hun leven geleefd, ik kan het ook.

Zin in tast, schoonheid; Wat ik ook heel fijn vind aan beelden is dat als ik iets heel mooi vind ik het graag wil aanraken. Het driedimensionale van een beeld maakt een lijfelijke ervaring in me los. Wellicht ook in jou als je gevoelig bent voor beelden.

Veel plezier en natuurlijk verwarring en verontrusting gewenst bij het bekijken van mijn werk!