Contact Us

Wilt u iets weten? Ik ben heel benieuwd! // Do you want to know something? I am very curious!

Bellen kan ook; +31(0)6423 501 94 of 020 6920011 // Calling is possible too; +31 (0)642350194 or +31206920011

Fijne dag gewenst! // Have a lovely day!

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

Blog NL

Smoke...

 

Beer, daar ga je

saskia de rooy

Mijn beeld 'beer' heeft zijn thuis gevonden. Tot nu had je de kans om een printwaardige download te maken van hem, deze zal zeer binnen kort verdwijnen. Je vindt hem bij gratis. Je kunt hem nog een tijdje in het echt zien bij Herberg den Rooden Leeuw in Amerongen. Dag lieve beer!

4f3383c2-8322-4b82-92ae-101b0e5af538.jpg

Te koop

saskia de rooy

Onlangs maakte ik vier schedelvormige ocarina's. Een ocarina is een klei fluitje. Fluitjes van klei worden al duizenden jaren gemaakt en komen oorspronkelijk (voor zover ik weet) uit Zuid Amerika. Ze bestaan in alle mogelijke vormen, dieren en voorwerpen en doen mijn verbeelding op hol slaan. Eén van deze vier (de derde van links) wordt door mijn lief, Joost Lijbaart, gebruikt in zijn muziek en twee andere zijn te koop via deze site. Ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik.

IMG_3520.jpg

In een bouwtrailer...

saskia de rooy

Donderdag arriveert de enorme bouwtrailer op de parkeerplaats van de campus-center van Carroll University. De mannen die hem brengen snappen er niets van. Ze hadden hem daar en nu willen ze hem hier...

We zijn al een paar dagen bezig om alles voor de tentoonstelling te verzamelen, alle portretten, alle interviews, haakjes, boortjes, de selfies die allemaal in als kubus worden gepresenteerd. Spiegels, stoelen, tape. We brengen alles naar de trailer en verbazen ons over het bouwplaats gehalte van de plek. De nabeelden van de mannen met decolletés op de alternatieve plek met koffie en tekeningen en bestekken waren rond. 

Na wat puzzelen en uitvogelen hebben we een plan voor de tentoonstelling. Alle portretten, geschilderd en geboetseerd krijgen een voorlopige plaats, de schilderijen, dat zijn er minder en ze zijn wat groter en met veel kleur zijn nu het leidend. Die hangen we het eerst op. Dan komen alle geboetseerde portretten op de goede plaats, (als je een tentoonstelling maakt kies je zo dat werk elkaar versterkt). Daaronder lijnen we de teksten uit. Nu hebben de portretten de plek overgenomen, ze zijn de baas. Heerlijk! de mannen die het aggregaat plaatsen, wijzen en kijken en hebben de grootste lol in hun preview van de tentoonstelling. Ja, ze komen op de opening en ja, ze nemen vrienden mee!

Maandag 23 april van half 5 tot half 7. Als je in de buurt bent, kom!

IMG_3597.jpg