Contact Us

Wilt u iets weten? Ik ben heel benieuwd! // Do you want to know something? I am very curious!

Bellen kan ook; +31(0)6423 501 94 of 020 6920011 // Calling is possible too; +31 (0)642350194 or +31206920011

Fijne dag gewenst! // Have a lovely day!

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Ondertussen in Saskia's Atelier // What's Going on in Saskia's Studio

saskia de rooy

We hebben een nieuwsbrief! Hij heet natuurlijk niet zo, want dat is saai maar als je je hierop abonneert krijg je kijkjes in en weetjes uit mijn atelier in je mailbox, ik denk een keer per maand of een keer per twee maanden, daar ben ik nog niet helemaal uit. Leuk als je je inschrijft! Dan ontvang je meteen de Hoe Kijk Ik Kunst HulpWijzer // How-to-Watch-Art Aid.

//

We have a Newsletter! Of course it has been named differently, newsletters can be quite boring  but if you subscribe you'll get sneak previews and 'do you know's' straight from the studio into your mailbox. Once a month or once every two months, Im not sure yet. I'll be glad if you subscribe! You'll receive the Hoe Kijk Ik Kunst HulpWijzer // How-to-Watch-Art Aid as a thank you!