Contact Us

Wilt u iets weten? Ik ben heel benieuwd! // Do you want to know something? I am very curious!

Bellen kan ook; +31(0)6423 501 94 of 020 6920011 // Calling is possible too; +31 (0)642350194 or +31206920011

Fijne dag gewenst! // Have a lovely day!

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Zitelle

saskia de rooy

Tijdens een van de concerten van het Yuri Honing Quartet, waar mijn lief Joost in speelt, zag ik een beeld in mijn hoofd verschijnen. Ik tekende het, zoals ik dat af en toe doe en voerde het later uit in mijn atelier. Het stuk waarbij het ontstond heet Zitelle. Toen het af was liet ik een foto aan Yuri zien. Het stuk was geschreven voor de Zitelle, het water in Venetië.

Ik had gehoord wat hij had geschreven! De kleur, de steegjes die uitkomen op dit water, duisternis en helderheid en onzichtbaar mysterie. De Universele Essentie die je op duizenden manieren kunt waarnemen….

During one of the concerts of the Yuri Honing Quartet, in which my love Joost plays, an image appeared in my head. I drew it, like I sometimes do and created it in my studio. The piece that evoked this sculpture is called ‘Zitelle’. When it was finished I showed a picture to Yuri. This piece was written for the Zitelle he told me, the lagune in Venice.

I had captured his music! The color, the alleys that end in this water, the obsurity, the clarity and the invisible mystery. The Universal Essence one can observe in a thousand ways…