Contact Us

Hebt u een vraag? Stel hem alstublieft! ---Please feel free to ask a question!

Bellen kan ook; +31(0)6423 501 94 --- You can also call...

Fijne dag gewenst! --- Have a nice day!

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

News//Nieuws

Smoke...

 

Under Construction // Verandering

saskia de rooy

I am busy adjusting my website and making it up to date. When it is ready you'll be able to buy the works you like, straight from the site! Exciting! For the time being it will be a little messy, please come back later to find out what it has become ;-)

//

Ik ben bezig om de website aan te passen aan nieuwe eisen. Als hij klaar is zul je werk dat je mooi vindt meteen kunnen kopen vanaf de site. Opwindend! In de tussentijd zal het hier een beetje rommelig zijn, kom alsjeblieft later terug om te kijken hoe het is geworden ;-)