Contact Us

Wilt u iets weten? Ik ben heel benieuwd! // Do you want to know something? I am very curious!

Bellen kan ook; +31(0)6423 501 94 of 020 6920011 // Calling is possible too; +31 (0)642350194 or +31206920011

Fijne dag gewenst! // Have a lovely day!

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

In een bouwtrailer...

saskia de rooy

Donderdag arriveert de enorme bouwtrailer op de parkeerplaats van de campus-center van Carroll University. De mannen die hem brengen snappen er niets van. Ze hadden hem daar en nu willen ze hem hier...

We zijn al een paar dagen bezig om alles voor de tentoonstelling te verzamelen, alle portretten, alle interviews, haakjes, boortjes, de selfies die allemaal in als kubus worden gepresenteerd. Spiegels, stoelen, tape. We brengen alles naar de trailer en verbazen ons over het bouwplaats gehalte van de plek. De nabeelden van de mannen met decollet√©s op de alternatieve plek met koffie en tekeningen en bestekken waren rond. 

Na wat puzzelen en uitvogelen hebben we een plan voor de tentoonstelling. Alle portretten, geschilderd en geboetseerd krijgen een voorlopige plaats, de schilderijen, dat zijn er minder en ze zijn wat groter en met veel kleur zijn nu het leidend. Die hangen we het eerst op. Dan komen alle geboetseerde portretten op de goede plaats, (als je een tentoonstelling maakt kies je zo dat werk elkaar versterkt). Daaronder lijnen we de teksten uit. Nu hebben de portretten de plek overgenomen, ze zijn de baas. Heerlijk! de mannen die het aggregaat plaatsen, wijzen en kijken en hebben de grootste lol in hun preview van de tentoonstelling. Ja, ze komen op de opening en ja, ze nemen vrienden mee!

Maandag 23 april van half 5 tot half 7. Als je in de buurt bent, kom!

IMG_3597.jpg