Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Ondertussen in Saskia's Atelier // What's Going on in Saskia's Studio

saskia de rooy

We hebben een nieuwsbrief! Hij heet natuurlijk niet zo, want dat is saai maar als je je hierop abonneert krijg je kijkjes in en weetjes uit mijn atelier in je mailbox, ik denk een keer per maand of een keer per twee maanden, daar ben ik nog niet helemaal uit. Leuk als je je inschrijft! Dan ontvang je meteen de Hoe Kijk Ik Kunst HulpWijzer // How-to-Watch-Art Aid.

//

We have a Newsletter! Of course it has been named differently, newsletters can be quite boring  but if you subscribe you'll get sneak previews and 'do you know's' straight from the studio into your mailbox. Once a month or once every two months, Im not sure yet. I'll be glad if you subscribe! You'll receive the Hoe Kijk Ik Kunst HulpWijzer // How-to-Watch-Art Aid as a thank you!