Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

escutcheon-relief/wapenschild-reliëf

saskia de rooy

Net voor we met vakantie gingen kreeg ik een ongebruikelijke opdracht. Of ik een wapenschild zou kunnen maken, een reliëf. Het komt aan een gevel aan de Keizersgracht en is een bestaand wapen van een historische figuur, Frederick Coyett (1615-1687). Hoofdzaken moesten vrij veel diepte krijgen en grootste stuk moest behoorlijk in het vlak blijven. Het grootste deel is een doek dat wappert. Dat was een uitdaging, om in 4 mm diepte het doek te laten wapperen. Maar ik ben heel tevreden met het resultaat! Het wordt nog geschilderd in de kleuren die het hoort te hebben (Blauw, goud, zilver, rood zwart) en dan komt aan het huis waar deze man woonde, Keizersgracht 460.

Just before we went on holiday I got an extraordinary assignment. Could I make an escutcheon in relief? It is to be placed on a façade on the Keizersgracht. It is an existing escutcheon of a historical person, Frederick Coyett (1615-1687). Important elements were to have some profundity but the mayor part was to be quite shallow. This major part is a flapping curtain. To make this flap in a profundity of 4 mm is quite a challenge. Now I am very happy with the result! It will be paited in the adequate colors; blue, gold, silver, red and black and then placed on this façade, Keizersgracht 460, where this man used to live.