Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Under Construction // Verandering

saskia de rooy

I am busy adjusting my website and making it up to date. When it is ready you'll be able to buy the works you like, straight from the site! Exciting! For the time being it will be a little messy, please come back later to find out what it has become ;-)

//

Ik ben bezig om de website aan te passen aan nieuwe eisen. Als hij klaar is zul je werk dat je mooi vindt meteen kunnen kopen vanaf de site. Opwindend! In de tussentijd zal het hier een beetje rommelig zijn, kom alsjeblieft later terug om te kijken hoe het is geworden ;-)