Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Happy Client // Blije Klant

saskia de rooy

'The faces are looking at me and are reminding me to send you a BIG thank you for the care free purchase and shipment of my new friends from Holland.

They are on our kitchen  wall watching us going about our daily activities and goings about life here in PA. A rather little interesting group, so silent but some how so interesting in the same time. A welcome addition to our Italian/ Irish family.'

It is So Lovely to get mails like this! 

//

'De koppies kijken me aan en herinneren me eraan om je een GROOT dank-je-wel te sturen voor de zorgen-vrije aankoop en verzending van mijn vrienden uit Holland.

Ze hangen in de keuken en bekijken onze dagelijkse bezigheden en activiteiten terwijl we rondscharrelen, hier in Pennsylvania. Een interessante groep, zo stil maar ook zo boeiend tegelijkertijd. Een welkome aanvulling aan onze Italiaans/Ierse Familie. '

Het is echt Zo Fijn om zo'n mail te krijgen!