Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Akwasi naar de Olympische Winterspelen

saskia de rooy

Ik ben zo blij voor hem!

Akwasi Frimpong heeft lang in Nederland geleefd zonder verblijfsvergunning. Niet weten en steeds afgewezen worden hadden zijn weerslag op hem, hij kon niet echt doen wat hij wilde, sporten, ervoor gaan, er waren steeds belangrijke belemmeringen. Toen die weg waren beleven ze hangen in zijn hoofd. Wat zo fantastisch is aan Akwasi is dat hij dat verslaan van zijn draken heel goed kan en ook zo goed kan beschrijven. Geef niet op! Zet de volgende stap op jouw weg. Kies de mensen om je heen die je inspireren en steunen. Hij is zelf een prachtig voorbeeld. Die droom van de Olympische Spelen is er al heel lang. Eerst wilde hij als sprinter gaan. Dat werkte niet door een blessure. Bobslee dan? Ging op het aller laatst niet door. Nu gaat hij, voor Ghana met de Skeleton! Fantastisch, geweldig, wauw! Succes geweldenaar!, lekker knallen in Pyongyang!

Akwasi Frimpong

Porem Portret in de maak, foto Joost van den Broek

Porem Portret in de maak, foto Joost van den Broek