Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Florence!!!

saskia de rooy

Afgelopen weekend was ik in Florence met mijn werk…Op de Piazza della S.S. Annunziata, een plek die beeldhouwen ademt. Boven mijn hoofd hingen de in gezwachtelde kinderen van Della Robbia. Ik verkocht werk aan Amerikaanse verzamelaars en Italiaanse collega’s, at met keramisten uit heel Europa en genoot van het gewoon Daar Zijn, wat een inspirerend avontuur!

IMG_3984.jpg