Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Spel

saskia de rooy

Op dit moment ben ik een boekje aan het maken, de tekst is van Elve en er staat heel veel werk van mij in. Het is een boekje voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in kunst. 

Er komt een spel bij! Hieronder vind je het vast. Veel plezier!

Kunst Spel

Voor twee of meer spelers.

Kies allebei één kunstwerk uit dat je mooi vindt en één dat je niet mooi vindt. Dat kan iets uit dit boekje zijn of een ander kunstwerk dat je in de buurt hebt. Vertel elkaar om de beurt wat je vind van het werk dat je koos en waarom. Begin met het niet mooie werk.  Is het mooi gemaakt? Maakt het je boos of verdrietig of juist vrolijk of tevreden? Kun je er om lachen of ga je er meer van zingen? Zijn er kleuren gebruikt, kan je zien wat voor techniek er is gebruikt? Vind je dat knap of lijkt het makkelijk? Maakt dat wat uit?

Vind je altijd hetzelfde van het werk als je medespeler vertelt? Of vind jij misschien wel eens een beeld mooi dat iemand anders juist niet mooi vindt? Weet je waar dat aan ligt? Is het erg?

Veel plezier!

P.S. Je kunt het dus oneens zijn zonder dat het erg is! En dat kan je zomaar op nieuwe gedachten brengen. Leuk hè?

titel pagina