Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Den Rooden Leeuw Amerongen

saskia de rooy

Het is altijd fijn om werk te laten zien. Mijn werk is gemaakt omdat een beeld nieuwe gedachten kan oproepen of herinneringen of gevoelens. Net als bij wandelen in het bos kun je door naar een beeld te kijken op plekken onder je hersenpan komen die een beetje stoffig en vol spinrag zijn, maar waar zomaar de mooiste ervaringen kunnen sluimeren, wachtend tot ze wakker gekust worden. In die duistere krochten kunnen ook onverwachte dwarsverbanden ontstaan die een nieuw licht werpen op een uitgekauwde situatie. Dat doen beelden voor mij als ik ze maak en ze kunnen hetzelfde bij de mensen die naar ze kijken. In Amerongen staat het werk in een een restaurant. In herberg Den Rooden Leeuw maken ze heerlijk eten en dat eten wordt geserveerd op een mooie plek. Als extra hebben de uitbaters ook goede kunst aan de wanden en op andere plekjes. Bij deze presentatie staat mijn werk zoals het ook thuis zou staan. Op een randje of een kast waar ook andere dingen gebeuren. Waar de glazen staan, het brood gesneden wordt. Ik vind dat fijn. Kunst hoort gewoon in een huis. Net als schoenen en jassen. En als je even tijd hebt kun je met dat kunstwerk mee op avontuur. 

Man en Paard

Man en Paard