Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

In een bouwtrailer...

saskia de rooy

Donderdag arriveert de enorme bouwtrailer op de parkeerplaats van de campus-center van Carroll University. De mannen die hem brengen snappen er niets van. Ze hadden hem daar en nu willen ze hem hier...

We zijn al een paar dagen bezig om alles voor de tentoonstelling te verzamelen, alle portretten, alle interviews, haakjes, boortjes, de selfies die allemaal in als kubus worden gepresenteerd. Spiegels, stoelen, tape. We brengen alles naar de trailer en verbazen ons over het bouwplaats gehalte van de plek. De nabeelden van de mannen met decolletés op de alternatieve plek met koffie en tekeningen en bestekken waren rond. 

Na wat puzzelen en uitvogelen hebben we een plan voor de tentoonstelling. Alle portretten, geschilderd en geboetseerd krijgen een voorlopige plaats, de schilderijen, dat zijn er minder en ze zijn wat groter en met veel kleur zijn nu het leidend. Die hangen we het eerst op. Dan komen alle geboetseerde portretten op de goede plaats, (als je een tentoonstelling maakt kies je zo dat werk elkaar versterkt). Daaronder lijnen we de teksten uit. Nu hebben de portretten de plek overgenomen, ze zijn de baas. Heerlijk! de mannen die het aggregaat plaatsen, wijzen en kijken en hebben de grootste lol in hun preview van de tentoonstelling. Ja, ze komen op de opening en ja, ze nemen vrienden mee!

Maandag 23 april van half 5 tot half 7. Als je in de buurt bent, kom!

IMG_3597.jpg