Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Open atelier dit weekend, voor het eerst in 20 jaar!

saskia de rooy

Morgen en zondag is mijn atelier op het Zeeburgereiland open tussen 11 en 18 uur. Je kunt mijn plek zien en werk, heel veel werk, oud en nieuw. Bovendien doe ik op een goed moment twee raku stookjes. Zondag 3. Zuiderijdijk 36 f de loods die paralel staat aan de weg. Er zijn ook veel andere werkplaatsen en ateliers open dit weekend. Veel plezier!

atelier route Zeeburger Eiland.jpeg