Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Te koop

saskia de rooy

Onlangs maakte ik vier schedelvormige ocarina's. Een ocarina is een klei fluitje. Fluitjes van klei worden al duizenden jaren gemaakt en komen oorspronkelijk (voor zover ik weet) uit Zuid Amerika. Ze bestaan in alle mogelijke vormen, dieren en voorwerpen en doen mijn verbeelding op hol slaan. Eén van deze vier (de derde van links) wordt door mijn lief, Joost Lijbaart, gebruikt in zijn muziek en twee andere zijn te koop via deze site. Ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik.

IMG_3520.jpg