Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Blog NL

Smoke...

 

Wat een zomer

saskia de rooy

Afgelopen zomer waren Joost (Lijbaart) en ik 20 jaar getrouwd. De nokkenas van de auto brak op onze trouwdag, in plaats van uit eten te gaan wachtten we aan de kant van de weg op de wegsleepdienst. Die bleek een schat van een man die op zondag met zijn gezin zijn dienst draaide. We kregen van de ANWB een leenauto en onze auto ging op transport. Een paar weken later werd mijn tas met en overdaad aan waardevolle dingen gejat. Met de sleutel van de geleende auto en de sleutel van het geleende huis…Ik mocht logeren bij iemand die ik helemaal niet kende. De volgende dag vond de kop van Frida Kahlo haar thuis. Weer een week later ging ik met Under the Surface (Sanne, Bram en Joost), mee naar Afrika, voor mij de eerste keer op dat continent. Ik zag bomen die eigenlijk een winkel waren, vol gehangen met ballen of manden. Ik zag olifanten baden, leeuwen eten en zebra’s en gnoes en rode libellen. Ik zag mango en kapok bomen, mahonie en ebbenhout bomen en sisal plantages, ‘nog uit de koloniale tijd’ (is niet onze hele wereld dat?) en een schildpad van 194 jaar oud… Ik voerde gesprekken over compost en slavenhandel, over bananen en cashewnoten, en kreeg de geweldige muziek als kado erbij.

Wat een zomer.

Joost Lijbaart, olifanten, Frida Kahlo