Contact Us

Wilt u iets weten? Ik ben heel benieuwd! // Do you want to know something? I am very curious!

Bellen kan ook; +31(0)6423 501 94 of 020 6920011 // Calling is possible too; +31 (0)642350194 or +31206920011

Fijne dag gewenst! // Have a lovely day!

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

HH-13180537 kleiner.jpg

Beeldhouwkunst

Behoefte aan verdieping? Vindt u dat er weinig spannends te beleven is in uw dagelijkse bezigheden? Of worden uw kinderen belachelijk snel groot en bent u al bijna vergeten hoe ontroerend onschuldig en grappig ze waren een jaar of twee geleden? Kunst helpt! Kunst kan raken, verwonderen ontroeren en een goed portret vangt de tijd op wonderbaarlijke wijze. Op deze site kunt u verschillende beelden vinden en ook informatie over hoe u een op maat gemaakt beeld of een portret kunt krijgen. Veel plezier! 

Werk

Portretten

Portretten

Synesthesie

Synesthesie

Overlijden

Overlijden

Beelden voor Buiten

Beelden voor Buiten

Kleine Beelden

Kleine Beelden

Voor u gemaakt

Voor u gemaakt

 

Getuigschriften;

...'Sas, gister het portret van Bastiaan in handen gekregen. Echt super gaaf! Zo mooi! De zus van Bastiaan zei: "Heel treffend." Dank hiervoor.'...

...'Saskia, you're the best, I almost cry.'...

...Wat zijn ze mooi geworden! Veel complimenten hoor! Ik ben er heel blij mee!...

 

 

Ik vertel graag wat ik fantastisch vind aan kunst in het algemeen en beeldhouwen in het bijzonder.

Eerst even dit; mag ik jè zeggen voor ik het per ongeluk in mijn enthousiasme zomaar doe?

Filosofie; Kunst is als filosofie. Het maakt je wakker, stelt vragen, doet je verwonderen over deze wereld, dit bestaan. Heb je alles maar mis je toch iets? Vind je leven saai? Kijk eens naar een beeld! Vraag je af wat het zou kunnen zijn, wat het vertelt, wat je erbij voelt. Vaak denken we dat de werkelijkheid één ding is maar klopt dat wel? Lijkt dat beeld open? Misschien is het wel dicht. Lijkt het zacht en schitterend, misschien is het juist haarscherp en verpletterend. Kunst stelt een andere werkelijkheid naast die die je kent. Het zet je op een ander been, misschien wel het verkeerde. Het kriebelt, doet pijn, is soms wat ongemakkelijk of zelfs lomp gemaakt. Maar het kan ook liefelijk zijn en troostend. Klopt wat je ziet met wat je voelt? Relativeren; Heel vaak kun je jouw werkelijkheid op verschillende manieren benaderen. Het half volle glas is ook half leeg. Door je bewust te zijn van de andere kant van de werkelijkheid zie je nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen, andere ingangen. En dat kan erg verhelderend zijn of verlossend of nodig. Het kan oplossingen laten zien of je laten voelen dat een uitzichtloze situatie misschien ook anders is. Of kan worden.

Begrijpen; Ik maak mijn werk omdat ik het vaak ook niet snap allemaal, mijn leven waarin zoveel gebeurt. Waarin ik me soms gevangen voel of boos of blij of heel verdrietig. Dan zoek ik naar dat precieze gevoel door een beeld te maken.

Als ik een beeld heb gemaakt dat goed is verbaast het ook mij. Dan zie ik steeds nieuwe dingen, zoals het hoort in goede kunst.

Voelen; Beelden brengen mij plezier en verwondering, ze laten mij voelen hoe het is om mens te zijn, in verdriet maar ook in blijdschap of zelfs schuchterheid.

Verbinden; Soms zie ik in een museum een armband of een beeldje van klei van een paar duizend jaar oud waarin ik de hand van de maker voor me zie terwijl hij of zij het vormt. Dat vind ik altijd heel fijn. Ik ben ook maar een mens. Zoveel mensen voor mij hebben hun leven geleefd, ik kan het ook.

Zin in tast, schoonheid; Wat ik ook heel fijn vind aan beelden is dat als ik iets heel mooi vind ik het graag wil aanraken. Het driedimensionale van een beeld maakt een lijfelijke ervaring in me los. Wellicht ook in jou als je gevoelig bent voor beelden.

Veel plezier en natuurlijk verwarring en verontrusting gewenst bij het bekijken van mijn werk!