Contact Us

Wilt u iets weten? Ik ben heel benieuwd! // Do you want to know something? I am very curious!

Bellen kan ook; +31(0)6423 501 94 of 020 6920011 // Calling is possible too; +31 (0)642350194 or +31206920011

Fijne dag gewenst! // Have a lovely day!

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Kleine Beelden

Deze kleine beelden zijn ontstaan naar aanleiding van een gevoel of een verhaal. Soms geïnspireerd op een gebeurtenis in deze tijd en terug grijpend op Griekse Mythologie of mythologie van een ander volk. De 'Skelettevrouw' hoort bij een Inuit sage. 'Oorlogsverhalen' is uit een serie over oorlog, ontstaan tijdens de Irak oorlog. 'Vrede' laat zien hoe mensen na oorlog met al hun pijn door gaan een volgend stuk van hun leven in. Heaven and Hell is een serie over scheidende mensen. Die serie zou zo een Griekse tragedie kunnen zijn. 

Sommige beelden zijn verkocht, andere zijn beschikbaar. Het komt voor dat ik beelden reserveer om aan een museum te verkopen omdat ze erg geschikt zijn voor een museum. Dan zijn ze bijvoorbeeld heel persoonlijk (drieluik Suse Meddens, Elve Lijbaart, Saskia de Rooy over verleden, heden en toekomst) of erg ongezellig maar wel relevant (een aantal van de Heaven and Hell beelden horen bij die groep en een aantal Oorlog en Vrede beelden). 

Dat u van sommige beelden schrikt vind ik niet raar. Ik schrik regelmatig van dingen die gebeuren in de wereld en dat resulteert vaak in een beeld. Toch vind ik die beelden niet vervelend om naar te kijken of om me heen te hebben. Ik vind het fijner om te weten dat ik dat kan voelen; grote smart of boosheid of verdriet; dan ik het zou vinden als het me allemaal niets zou doen.