Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

IMG_0010.JPG

Urn in opdracht

Bent u op zoek naar een mooie urn die helemaal past bij de overledene? Ik maak graag een urn voor u met als uitgangspunt dat alles mogelijk is. Samen zoeken we naar de mooiste vorm of voorstelling voor uw geliefde of u zelf. Misschien heb ik al een geschikte urn staan. Na een gesprek maak ik een of een aantal ontwerpen waar u uit kan kiezen. Bijvoorbeeld een urn met een landschap of een urn waar een kaarsje in kan branden. Ik vind het heel fijn om een heel mooie plaats te maken voor as van een geliefd iemand. Ik doe niets standaard dus kan ik alles precies zo maken als nodig is of gewenst. Voor premature kindjes kan een urn heel klein zijn. Voor grote kerels heb je een grote urn nodig. Kan gewoon.

Ik maak ook Vergeet-Mij-Nietjes van porselein die u kunt gebruiken om mee te strooien met de as of zomaar stiekem op een lievelingsplek te leggen. Misschien geeft u graag een kleine herinnering aan de bezoekers van de uitvaart mee.