Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Nieuws

Smoke...

 

Frankrijk

saskia de rooy

Op een dag werd me gevraagd om een beeld te restaureren, een portret van een kind, Valentin. Het was gemaakt door een franse beeldhouwer in 1800 nog wat. Een prachtig beeld. Dus ik repareerde het beeld onzichtbaar maar stevig en terwijl ik dat deed werd ik geraakt door de schoonheid van het beeld, het jongetje stal mijn hart en ik besloot het te kopiëren. Kopiëren is een manier om iets te leren en ik leerde heel veel terwijl ik dagen aan het beeld werkte. Natuurlijk wilde ik ook dat het mijn eigen beeld werd en hedendaags. Dus ik worstelde. Ik had zwartbakkende klei gekozen dat ik wit maakte met engobe. Ik deed er onderglazuur overheen, haalde dat er weer af, stookte het en was nog altijd niet blij. Vrij mens die ik ben, besloot ik acrylverf in te zetten (vloeken in de keramiekwereld, hihi). Tijdens dat moment werd de wereld opgesschrikt door de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. Dit resulteerde in een extra laag en de naam van het beeld. Je kunt het zien in Wageningen in Impulse, samen met veel ander werk.

Impulse_banner_1920x844px_SaskiadeRooy.jpg