Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

IMG_1317.jpg

Portretten

Laat uw portret maken in twee uur. Saskia heeft inmiddels tientallen portretten gemaakt, van bekende en onbekende mensen, van volwassenen en kinderen en zelfs van mensen die vreselijk gemist worden. Ze zijn gekocht door vaders en moeders, door echtgenoten en echtgenotes door kunst liefhebbers en kunst verzamelaars. Na deze twee uur dat u model zit moet het portret drogen, gekleurd worden en gestookt, geglazuurd en gestookt en ten slotte raku gestookt. Dit duurt in totaal 6 weken.

Redenen om je portret te laten maken;

# We maken doorlopend selfies, waarom niet eens een drie dimensionaal portret voor de verandering? # Ik laat mezelf graag zien # Ik ben heel benieuwd hoe mijn portret eruit zal zien als Saskia het maakt # Ik wil graag een kunstwerk hebben dat een leven (en langer) mee gaat en ik vind het heerlijk daar het onderwerp van te zijn # Ik ben gewoon heel erg mooi op dit moment, jonger word ik er zeker niet op  # Het is heel betaalbaar dus ik waag het er graag op # Ik ben gewoon dol op portretten en hang het mijne graag tussen al die andere portretten die ik al heb # Ik maak graag nieuwe tradities en dit wordt de nieuwe binnen mijn familie # Ik ben heel belangrijk voor mijn bedrijf en wil graag herinnerd worden als ik er weg ben # ik heb eigenlijk alleen twee dimensionale portretten en ben heel benieuwd naar een drie dimensionaal portret  # ik ben dol op de portretten die Saskia maakt  # Ik houd graag een denkbeeldig oogje in het zeil

En redenen om het portret te laten maken van degene van wie je houdt;

# de kinderen worden zo snel groot, ik heb graag een herinnering aan hoe ze nu zijn  # ik ben zo dol op haar en als ze een week weg is mis ik haar # een drie dimensionaal portret is niet te vergelijken met een foto. Ik kan het ook aanraken en voelen en dat brengt de herinnering aan mijn lief veel sterker boven # mijn lief heeft een prachtig hoofd, een kop die echt de moeite waard is. Die wil ik graag vereeuwigd zien   # mijn lief is een heel bijzondere persoon. Dat zou iedereen moeten weten, daarom wil ik graag zo'n drie dimensionaal portret # een drie dimensionaal portret was eigenlijk altijd voorbehouden aan de rijken en machtigen der aarde. Zo'n portret dat Saskia maakt is goed te betalen en heel erg mooi, mooier dan het portret van zomaar een rijk of machtig iemand  # ik heb al een hele wand met foto's, dit ruimtelijke portret zal een heel bijzondere aanvulling zijn # de portretten die Saskia maakt zijn heel levend. Dat het ruimtelijk is maakt het nog echter, meer naar de werkelijkheid  # ik ben dol op beelden. Dat ik een beeld kan laten maken van iemand van wie ik houd vind ik bijzonder en fijn  # als ik naar het portret van mijn lief kijk herinner ik me alle mooie dingen die we mee maakten, het maakt een stroom van verhalen los

Jan Sierhuis

Jan Sierhuis

Rebecca, verkocht

Rebecca, verkocht

in de maak...

in de maak...

IMG_1038.jpg
Hella, verkocht

Hella, verkocht

IMG_1004.jpg
kleine jongen, verkocht

kleine jongen, verkocht

Indiase Dame

Indiase Dame

Mark Rutte

Mark Rutte

Yuri Honing

Yuri Honing

Walt Trask, verkocht

Walt Trask, verkocht

Amsterdam Young

Amsterdam Young

Roelie / Jeugd, verkocht

Roelie / Jeugd, verkocht

Jan Wolkers, verkocht

Jan Wolkers, verkocht