Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

P1010729.JPG

Lessen

Wilt u geen robotachtige leerlingen die alles weten van taal en rekenen maar geen idee hebben van gevoel of hoe ze met elkaar moeten omgaan? Vreest u dat uw leerlingen geen inlevingsvermogen ontwikkelen of in staat zijn een situatie van verschillende kanten te benaderen? 

Kunst geeft uw leerlingen of studenten een brede basis, sterker dan alleen taal en rekenen. Uw leerlingen zullen ook onderzoeken wat het betekent om mens te zijn in deze maatschappij. Waarom mensen al eeuwen lang kunst maken en wat haar functie is. Want waarom dragen mensen mooie kleren? Gaan ze naar de kapper? Hebben ze een mooi ontworpen huis en een schilderij aan de muur? Of vinden ze het gewoon dat een winnaar een beeldje krijgt? 

De opzet van mijn lessen is altijd in samenspraak met u en uw team. Ik maak graag lessen waarbij meerdere disciplines samen gaan. Als we portretten maken van elkaar leid ik dat in met portretten uit de kunstgeschiedenis en trekken we meteen kunstbeschouwing erbij. Want wat vind je eigenlijk mooi? En vindt je tafelgenootje dat ook mooi? Is het erg om het niet eens te zijn? Kun je van mening veranderen? Met de beelden die we maken maken we een tentoonstelling, eventueel begeleid door een boek. Zo is het hele project ook een aantal jaar later te bewonderen en hebt u een fijn visitekaartje voor de school.

Inmiddels heb ik les gegeven aan verschillende scholen in het basis onderwijs in Nederland maar ook aan de Carroll University in Waukesha (USA) en in Bjørkelangen, Noorwegen. Bij het PoremvanMokum.nl kunt u een groot project zien en veel van mijn (en die van heel veel andere mensen) drijfveren ontdekken.

Hoe ziet dat er dan uit? https://www.youtube.com/watch?v=vKNwvG_8Ry0&feature=youtu.be

 https://youtu.be/4bemUf3cJkA

 https://youtu.be/hxnAavC7Unw

Referentie

'I am so favorably impressed with how you relate to our Carroll University students. Your kindness, playfulness, and artistic talent are a joy to behold.'

'Saskia- Thank you so much for coming to our class! My students enjoyed learning from you a lot!'

DSC_0870.jpg
IMG_9360.jpg
P1070085.jpg
IMG_9398.jpg
IMG_8450.jpg
P1010849.JPG
IMG_9476.jpg
DSC_0193.jpg
DSC_0418.jpg
P1010722.JPG
IMG_8528.jpg
DSC_0728.jpg