Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Praktisch

hoe lang duurt het

Een portret maken duurt ongeveer twee maanden. Ik maak een opzet, dan werk ik verder met foto's en dan komt u langs om te kijken of het goed is om te laten drogen. Dan kleur ik het en stook ik het 2 of drie keer, met glazuur, raku, etc. Ik houd u op de hoogte van de stand van zaken. Als het klaar is haalt u het op of verstuur ik het, veilig ingepakt en met track&trace code naar de plaats van bestemming. Dan hebt u het portret in huis om er jaren van te gaan genieten!

IMG_9469.JPG

opsturen

Als u uw beeld thuis gestuurd wilt krijgen als het klaar is krijgt u een mail zodra het onderweg is. Hierin staan track&trace code waarmee u het pakket kunt volgen. Als het bij u is gearriveerd betaalt u de porto, hetzelfde bedrag dat ik heb betaald aan TNT.


Garantie

Door de enorme temeratuurschok die de klei te verduren krijgt tijdens de rakustook kunnen diepe breuken ontstaan. Soms breken ze door. Mocht dit gebeuren dan lijm ik het werk onzichtbaar met transparante witte houtlijm. Deze scheuren maken deel uit van de techniek en horen bij het werk. Soms lijm ik een diepe breuk als dat onzichtbaar kan (aan de achterkant meestal) op voorhand, zodat hij niet zal breken.