Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Nieuws

Smoke...

 

Storm

saskia de rooy

Tot mijn grote spijt is Galerie Ransdorp omgewaaid tijdens de afgelopen sneeuwstorm en stuk. Ik kan hem op dit moment niet repareren, er moet het een en ander vervangen worden en ook gelijmd en dat kan niet buiten onder de 5 graden… Hij is te groot om naar binnen te halen, hij past niet door de deur. Waar een kleine galerie te groot in kan zijn. Je kunt dus op dit moment wel kijken op de website wat er te koop is en bestellen en afhalen. Natuurlijk heb ik meer dan er op de website staat dus als je me zegt in welke richting je het zoekt stuur ik meer foto’s van werk op met de prijzen. Zo kun je een beeld krijgen van wat er te halen is. Ik heb al werk vanaf € 10 dus ook cadeautjes voor verjaardagen en feestelijke gebeurtenissen zijn een optie. En het gaat niet vervelen! Natuurlijk probeer ik ook meer werk op de site te zetten zodat je meer idee krijgt. Veel plezier in ieder geval!