Contact

Do you want to buy a sculpture, have a portrait made or do you need a sculpture but you are not sure what exactly? Do you need a custom-made project? I would love to hear from you and will react asap, this is in most cases the next day.

Calling is fast (please think of the time zone, I am in Amsterdam, CET); +31 (0)642350194

Have a lovely day! Saskia

//

Wil je een beeld kopen, een portret laten maken of heb je een beeld nodig maar weet je niet precies wat? Wil je een op maat gemaakt project? Ik hoor het graag en reageer zo snel mogelijk, dat is meestal morgen al.

Bellen gaat snel; +31(0)6423 501 94

Fijne dag gewenst! Saskia

Dorpsweg Ransdorp
Amsterdam, NH, 1028
Netherlands

art for life; sculpture that makes you wonder

Nieuws

Smoke...

 

Open de luiken van de verwondering, stel je voor wat er nog niet is!

saskia de rooy

 Een van de treurigste oplossingen door de politiek voorgesteld om minder CO2 uit te stoten en van de fossiele energie af te komen is het idee om meer kerncentrales te bouwen. Geef de man een schop zodat hij harder gaat lopen. Maar de man heeft een fiets nodig!

Natuurlijk is de mens in staat om manieren te ontdekken om een klein beetje van alle energie die de zon dagelijks over ons uitstort op te vangen, het is zoveel meer dan we nodig hebben. Wij hebben apparaten bedacht waarmee je op kilometers hoog in een stoeltje tv kan kijken terwijl je over de oceaan naar je bestemming raast. We hebben kleine doosjes ontworpen waarmee je kunt praten met iemand die 1000 km bij je vandaan staat. Natuurlijk kunnen we dit probleem oplossen! Maar het gaat niet zonder verbeelding, zonder nieuwsgierigheid, zonder verwondering, zonder voorstellings-vermogen, zonder fantasie. Dus trek uit de kast die kleurpotloden, die timmerkist en verzin, speel, ontdek! Er is een uitweg, er zijn er zelfs meer dan één. Ze zijn nieuw en klaar om te ontdekken.

IMG_2885.jpg